Početna Hipnoza Samohipnoza

Prirodna orijentacija ljudskog tijela je ka Zdravlju!

Samohipnoza

Zapravo je svaka hipnoza - samohipnoza. Tu se ne radi o blagom hipnotičkom stanju, nego o dubljem stanju hipnoze koje ne možete sami naučiti iz neke knjige. Trebate doći direktno u kontakt sa Vašom podsvijesti.

Postupak kako bi sami na sebi dalje mogli prakticirati samohipnozu je jednostavan. Prvom terapijom Vas ja uvodim u hipnotičko stanje i direktno Vam u podsvijest dajem sugestije kako ćete svaki sljedeći puta sami doći u to ugodno stanje opuštenosti i mira, do nivoa na kojem dalje sve preuzima Vaša podsvijest. U tom hipnotičkom stanju Vam ja dajem upute kako i na koji način da sami sebe uvedete u hipnozu, kako da si zadate sugestije za koje želite da dovedu do promjena u Vašem životu te kako da sami uspješno završite tu svoju terapiju. Jednom naučen postupak samohipnoze ostaje Vam trajno u upotrebi i njime se možete koristiti za primjenjivanje raznih sugestija kojima želite učiniti promjene u bilo kojem dijelu Vašeg života. Postoji nešto što morate zapamtiti, a to je da sugestija počinje djelovati jedino onda kada je prihvaćena na podsvijesnom nivou. To znači da je ponekad potrebno sugestiju ponavljati toliki broj puta dok ona ne bude potpuno prihvaćena na tom podsvijesnom nivou. Prvi puta izrečena sugestija je slaba, drugi puta izrečena sugestija jača prvu, treći puta izrečena sugestija jača prvu pa drugu i svaka sljedeća je s jačim učinkom i djelovanjem dok ne bude potpuno prihvaćena.

Ne postoji osoba koja ne želi sama sebi pomoći. Naučite kako sami u životu napraviti promjene, kako doći do zdravlja, sreće, mira, ljubavi, blagostanja i svega što želite. Sve to zaslužujete i na sve to imate pravo. Koliko jako nešto želite - toliko jednostavnije će se to ostvariti!

Postupak samohipnoze poklonite sami sebi kao zalog za uspješnu budućnost i stvari koje želite u životu.

Neka ljudi oko Vas počnu uviđati pozitivne i lijepe promjene!

 
Početna Hipnoza Samohipnoza