Početna O meni

Prirodna orijentacija ljudskog tijela je ka Zdravlju!

O meni

O samoj hipnozi i svijetu koji se krije iza toga nije bilo puno literature niti materijala kada sam se ja odlučila u to upustiti. Prvu terapiju sam napravila 2002. godine po metodama koje su mi tada bile dostupne i koje sam naučila. Moje misli su zaokupili zakoni svemira, pitanja o svijesti i podsvijesti, psihologiji, o samom čovjeku i biti postojanja nas samih na ovom svijetu. Uostalom, svaki čovjek se nađe u jednom trenutku života kada se zapita o smislu svog života i postojanja na ovome svijetu.

Djetinjstvo, odgoj, iskustvo, zakone, znanja i vjerovanja koja su mi moji roditelji pružili još uvijek živim i na tim prekrasnim trenucima im hvala, na tome što me nisu sputavali, pustili me da budem dijete, onakva kakva jesam i što su me uvijek podržavali. Uvijek sam se zanimala za sve i svašta, radila razne poslove, ali sam tražila ono nešto, istinu, neki smisao ovog postojanja… Tako sam još ne krenuvši u život upisala Bogoslovni fakultet, da pronađem i saznam to nešto, istinu. Nakon te dvije godine, drveće i trava su oživjeli, nebo me smirivalo, na licima ljudi sam počela uviđati što se krije iza njihovih izraza lica, počeo se nazirati smisao u svemu što postoji…

Bila sam po raznim radionicama, tečajevima, seminarima, čitajući literaturu duhovnosti, psihologije, samoiscjeljivanja, hipnoze. Ono što vam ja mogu reći je da nitko ne zna istinu. Istina je u vama.

Rekla sam Stvoritelju da me stavi tamo gdje me treba. Završila sam tečaj za hipnozu u Zagrebu, Omni Hypnosis Training Centar of Slovenia (OHTC of Slovenia), Slovenska filijala američke škole, koja se vodi u Sloveniji, Italiji i BiH. OHTC je osnovao gospodin Gerald F. Kein jedan od vodećih imena na području hipnoze i hipnoterapije, koji i danas vodi školu u DeLandu na Floridi. Završivši tečaj hipnoze nadogradila sam svoje znanje do tada, te se odlučila pomagati ljudima na taj način. Osim hipnozom bavim se i Theta iscjeljivanjem, bioenergijom po metodi Zdenka Domančića, EFT tehnikom, aktivacijom DNK, vodim i držim škole i radionice disanja, tao ljubavi-seksualni odnosi, Hatha yoge. Završila sam i diplomirala kao sportski trener na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Volontiram na dvije telefonske linije pomoći.


Svatko ima svoje mjesto na koje se makne od ovoga svijeta, briga i problema. Nađite i Vi svoj svijet u kojem sve ostvarujete i živite sretno!


Nekima je život raditi od 8-16 sati, čekati vikende, godišnje odmore, praznike, penziju, prihvaćati život takvim kakav je. Meni nije. A nije to niti za Vas. Svatko od nas ima svoju ulogu u ovom životu. Svatko ima smisao i poslanje života. Uz život dolaze i problemi, teškoće, prepreke. Sve je to normalno. Ali sve to ne treba biti tu i Vi imate pravo na život i bez toga.
Zamislite svijet prepun boja, smijeha, sreće, veselja, mira, blagostanja, ljubavi…


Taj svijet je u Vama! I ja ću Vam pomoći ponovo ga zaživjeti i ostvariti ono što poželite!
I meni i Vama pada kiša. Stvar je u tome kako na to gledamo. Meni je prekrasno kada pada kiša, a Vama možda nije. Kovanica ima dva lica. Isto tako i život. Ujutro odlučujete kakav će vam biti dan. Navečer odlučujete što ćete sutra napraviti ili promijeniti. Radite sami svoje odabire u životu, svaki dan. Izaberite zato ljubav, mir, blagostanje, sreću i sve ono što zaslužujete. Tko Vam može ili smije reći da nemate na to pravo?! Stvoritelj nam je dao vrt iz kojeg možemo uzeti sve što poželimo. I u njemu drvo. Mi smo ti koji rade odabir sami.

Tko smo mi da sumnjamo u Njega.

 
Početna O meni